O NAMA

Informacijski centar Europe Direct otvoren je u studenom 2013. u okviru informativnih aktivnosti Europskoga doma Dubrovnik, neprofitne udruge iz Dubrovnika, i jedan je od pet takvih centara na hrvatskome dijelu Jadrana.

Dio je mreže koja broji preko 500 informacijskih centara u svim državama članicama Europske unije. Mreža Europe Direct javna je informacijska služba koja djeluje kao lokalni posrednik između institucija i građana Europske unije, a cilj joj je podizanje svijesti o institucijama Europske unije, zakonodavstvu, politici, programima i mogućnostima financiranja.

 

Naše usluge:
Dajemo informacije i savjete o svim temama koje se odnose na Europsku uniju. Distribuiramo publikacije na hrvatskom jeziku o različitim aspektima života u Europskoj uniji. Pružamo mogućnost slanja pitanja, mišljenja i prijedloga institucijama Europske unije.

Kontakt i radno vrijeme:
Europe Direct Dubrovnik je za upite i konzultacije otvoren ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 10 do 14 sati, a utorkom od 14 do 18 sati. U navedenim terminima mogu se posuditi i knjige iz naše knjižnice.

Adresa: Nikole Tesle 9 (prostor Europskog doma Dubrovnik na Batali)
Telefon: +385 20 311 989
Mobitel: +385 99 433 9631
E-mail: edic@edd.hr

Sve usluge informacijskog centra Europe Direct Dubrovnik u potpunosti su besplatne!