NATJEČAJ: SNIMI KRATKI VIDEO I OTPUTUJ U STRASBOURG


Europski parlament raspisuje natječaj koji trojici dobitnika donosi besplatno putovanje u Strasbourg.

Europski parlament na svojoj je službenoj facebook stranici raspisao natječaj koji trojici najspretnijih i najkreativnijih natjecatelja može donijeti trodnevno putovanje u Strasbourg u prosincu.
Potrebno je samo snimiti video koji ne smije biti dulji od trideset sekundi u kojem ćete na kreativan, zabavan i duhovit način objasniti zašto baš vi zaslužujete biti izabrani te ga postaviti na facebook zid stranice europskog parlamenta. Natjecanje traje do 29. listopada, a pobjednici će biti proglašeni 9. studenog.  
Tri pobjednika osvajaju trodnevni boravak u Strasbourgu (od 12. do 14. prosinca), a na jedan dan postaju i urednici službene stranice europskog parlamenta. Njihov zadatak biti će odabir zanimljivih tema, praćenje debata i sastanaka, intervjuiranje VIP osoba te priprema postova i ostalih materijala. Na raspolaganju će im cijelo vrijeme biti zaposlenici Parlamenta, stručnjaci za društvene mreže, a sve troškove smještaja i putovanja pokriva Europski parlament.
Imena deset nominiranih, a potom i tri pobjednika biti će objavljena na stranicama natječaja, a kontaktirani će biti i putem fecebook maila. Jedini kriteriji za sudjelovanje je da ste punoljetni te da ste građani Europske unije.

Foto: sputniknews.com