Aktivirana stranica investeu


InvestEU specijalizirana je internetska stranica koja pruža sve informacije o ulaganjima u Europskoj uniji.

Na novootvorenoj stranici InvestEU mogu se pronaći brojne informacije o svim vrstama investicija na području Europske unije kao i korisni savjeti te poslovni kontakti, ali i pozitivna iskustva ljudi koji su kroz projekte Europske unije uspješno pokrenuli vlastite poslove.

Kroz potporu za pokretanje projekata, prilagođena bespovratna sredstva i sheme, pametne zajmove za poticanje dodatnih ulaganja, ciljano financiranje za osuvremenjivanje, razvoj i međusobno povezivanje, Europska unija nudi prilike za ostvarenje konkretnih poslovnih ideja, ubrzano otvaranje novih radnih mjesta i pokretanje promjena na lokalnoj razini. Planom ulaganja žele se ukloniti prepreke za ulaganja, pružiti vidljivost i tehnička pomoć projektima ulaganja te pametnije iskoristiti nova i postojeća financijska sredstva. Također, ulaganjima EU-a potiču se poboljšanja bitna za svakodnevni život stanovnika Unije: bolje obrazovanje, suvremenija zdravstvena skrb, zelenija energija, nova prijevoznička infrastruktura, napredna tehnologija - samo su neki od primjera. Rezultati bi trebali biti vidljivi u svakom gradu i svakoj regiji i najudaljenijih dijelova Unije.

Na stranici su dostupni i brojni besplatni tiskani i video materijali koji služe za lakše i kvalitetnije povezivanje partnera i investitora unutar Unije.

FOTO: Twitter