Fotografski natječaj "Moja Europa, moja prava"

Klub PES-a (Stranke europskih socijalista) pri Odboru regija organizira fotografski natječaj "Moja Europa, moja prava" otvoren svim stanovnicima Europske unije starijim od 18 godina.
 

Koja su naša temeljna prava? Vrijedi li boriti se za njih? Moramo li se odreći određenih prava kako bismo zadržali druga? Vrijede li neka prava samo za odabrane, a ne za sve? Ustanite u obranu svojih prava, uzmite fotoaparat i počnite fotografirati! Sudionicima natječaja za nadahnuće je na internetskoj stranici posvećenoj natječaju na raspolaganju „inspiracijski oblak“.


Pruža vam se prilika da osvojite fotografsku opremu po svom izboru u vrijednosti do 2000 eura, kao i trodnevno kulturno putovanje u Bruxelles za dvije osobe.

Tri najbolje fotografije odabrat će žiri sastavljen od članova kluba PES-a Odbora regija te profesionalaca iz svijeta fotografije. Osim toga, javnost će u rujnu 2017. imati priliku odabrati četvrtog pobjednika internetskim glasovanjem na  PES-ovoj stranici na Facebooku.

Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli nagrada koja će se održati u Bruxellesu u četvrtom tromjesečju 2017. i na koju će biti pozvani.


Natječaj je otvoren do 30. lipnja 2017.


Više informacija: Klub PES-a Odbora regija