WB EDIF - sredstva za male i srednje poduzetnike

Poduzetnik ste i želite pokrenuti ili proširiti poslovanje u zemljama zapadnog Balkana, ali nemate dovoljno sredstava? Instrument za razvoj poduzetništva i inovacija na zapadnom Balkanu (WB EDIF), koji financira Europska unija olakšava malim i srednjim poduzetnicima pristup financiranju.


Dostupni zajmovi i jamstva za male i srednje poduzetnike

WB EDIF pomaže malim i srednjim poduzetnicima iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Bivše jugoslavenske Republike Makedonije, Crne Gore, Srbije i Kosova* u suradnji s odabranim financijskim posrednicima koji pružaju širok spektar financijskih proizvoda za male i srednje poduzetnike. Za više informacija potrebno se obratiti izravno financijskim posrednicima. Popis odabranih financijskih posrednika za pružanje zajmova i jamstava za mala i srednja poduzeća u zemljama zapadnog Balkana:


Temeljni kapital za inovativna mala i srednja poduzeća u razvojnoj fazi

Poduzetnici koji traže sredstva iz fondova za pokretanje ili razvoj poslovanja trebaju poslati svoj investicijski prijedlog i plan poslovanja izravno upravitelju Fonda za inovacije u poduzećima (ENIF), koji donosi investicijske odluke na temelju komercijalnih kriterijima.

Više o ENIF-u


Kapital za širenje za mala i srednja poduzeća s visokim potencijalom za rast

Ako ste poduzetnik i vlasnik uhodanog poduzeća s visokim potencijalom za rast, možda ćete biti podobni za financiranje iz Fonda za proširenje poduzeća (ENEF). Molimo pošaljite svoj investicijski prijedlog i plan poslovanja izravno ENEF-ovom upravitelju.
Imajte na umu da upravitelj fonda donosi investicijske odluke na temelju komercijalnih kriterija.

Više o ENEF-u


Više informacija: WB EDIF

Fotografija: © VFS Digital Design