Video natječaj "Think Big, Think Ocean"

Imaš li kreativnu, inovativnu ideju o tome kako povećati svijest o moru? Ako je odgovor da, uključi se u video natječaj "Think Big, Think Ocean" projekta Sea Change!

Cilj je projekta Sea Change, financiranog od strane Europske unije, iz temelja promijeniti način na koji europski građani vide svoj odnos s morem razvojem "oceanske pismenosti" (razumijevanje utjecaja oceana na nas i našeg utjecaja na ocean) u Europi kako bi se potaknulo odgovorno ponašanje prema morima i oceanu te njihovim resursima.

Sudjelovati u natječaju mogu svi građani Europske unije, a potrebno je napraviti video koji ilustrira inovativnu ideju i dostaviti ga putem online obrasca. Tvoja će ideja dobiti mogućnost ostvarenja, a možeš osvojiti i neko od sedam jedinstvenih iskustava, uključujući i dan "iza scene" u akvarijima i znanstvenim centrima diljem Europe, ili proživjeti jedan dan u životu znanstvenika koji se bave morem. Rok za slanje videa je 20. ožujka 2016. Pobjednici će biti izabrani na temelju javnog glasovanja, kao i inovativnosti, izvedivosti i mogućeg utjecaja ideje.

 

Više informacija: CORDIS
                           Sea Change