#lovemyapprenticeship – natječaj za najbolju fotografiju i videosnimku

Glavna uprava za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje Europske komisije poziva vas da sudjelujete u natječaju #lovemyapprenticeship – natječaj za najbolju fotografiju i videosnimku za naučnike diljem Europe.
 

Natječaj je otvoren za osobe od 16 do 24 godine koje se u trenutku natječaja naučavaju u bilo kojoj zemlji EU-a. Kako biste uspješno sudjelovali sve što trebate učiniti jest fotografirati se ili napraviti kratku videosnimku sebe na radnome mjestu te objaviti sadržaj na Facebooku, Twitteru ili Instagramu uz natpis „Sudjelujem u natječaju #lovemyapprenticeship”. Sudjelovanjem u natječaju pristajete na pravila.

Glavna nagrada dvotjedno je putovanje u inozemstvo na jezični tečaj engleskog, francuskog, njemačkog ili španjolskog u Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Njemačku ili Španjolsku. Dobitnik može odabrati jezik, ali organizatori dogovaraju detalje putovanja kao što je mjesto održavanja tečaja. Uključeni su troškovi putovanja u iznosu do 500 eura i smještaj (u školskim objektima ili kod obitelji).

Također možete osvojiti 15 sporednih nagrada! Čak i ako vam izmakne glavna nagrada, još uvijek imate priliku osvojiti štap za „selfie“, objektiv „riblje oko“ ili prijenosno napajanje.

Rok za sudjelovanje u natječaju je 23. studenog 2015.


Više informacija: DG EMPL