Natječaj za najbolju razglednicu u okviru kampanje Time to Move

Kreiraj razglednicu, prijavi se na natječaj i osvoji 22-dnevnu InterRail kartu! Natječaj je otvoren do 4. listopada, a mogu se prijaviti svi mladi od 13 do 30 godina.
 

Fotografiraj neku zanimljivu lokaciju u svojoj državi, dodaj neki prigodni tekst (npr. Pozdrav iz Dubrovnika!) i postavi razglednicu na web-stranicu Time to Move kampanje ili na Facebook stranicu Eurodeska. Dopuštene i dobrodošle su sve kreativne tehnike koje ti padaju na pamet - crtanje, slikanje, kolaž, grafički dizajn...

Svi koji posjete stranice natječaja moći će glasati za najbolju razglednicu. Između dvadeset razglednica s naviše lajkova, žiri Eurodeska izabrat će dvije najbolje. Dva pobjednika dobit će InterRail kartu za vlak koja vrijedi za 22 dana neprekidnog putovanja u Europi.

Natječaj organizira Eurodesk mreža kao dio Time to Move kampanje, koja se održava od 21. rujna do 4. listopada. Cilj kampanje je informirati mlade o korisnim izvorima informacija za mlade te o mogućnostima za međunarodnu mobilnost. Sponzor natječaja je InterRail.

Više informacija: Europski portal za mlade
                                 Time to Move