Video natječaj - Gradi Europu s nama!

Europska komisija organizira online video natječaj kako bi građevinskom sektoru privukla mlade talente. Pošaljite kratki videozapis svog inovativnog projekta, vizije ili ideje za građevinski sektor i možda osvojite pametni telefon i steknete vidljivost na europskoj razini.
 

Kategorije

Dvije su kategorije sudionika koji se mogu natjecati. Dva najoriginalnija projekta u svakoj kategoriji bit će nagrađena.

Vježbenici (15-20)
Zašto trebamo više mladih talenata - novopridošli, studenti, kao i centri za obuku ključ su u postizanju održivih građevinskih praksi, među ostalim: novih metoda na radnom mjestu, novih metoda vježbeništva, pametnih instalacija i / ili održavanja, itd.
Što možeš učiniti - podijeli svoje iskustvo kako bi se drugi uvjerili da postoji svijetla budućnost za mlade talente u građevinskom sektoru.
Tko može sudjelovati - ako imaš između 15 i 20 godina, sudjelovao/la si u obrazovnom projektu sa svojim razredom ili u okviru vježbeništva, ili jednostavno imaš novu viziju za građevinski sektor: ovo je tvoja kategorija!

Majstori (18-30)
Zašto trebamo više mladih talenata - Europa treba privući mlade talente građevinskom sektoru. Ljude koji sudjeluju u građevinskom lancu vrijednosti u postizanju održivih građevinskih rezultata, kao što su mjere energetske učinkovitosti i učinkovitosti resursa, gospodarenje otpadom, digitalizacija i sl.
Što tražimo – potičemo, ali ne isključivo, arhitekte i inženjere da nas impresioniraju svojim metodama i rješenjima za privlačenje novih talenata sektoru.
Tko može sudjelovati - ako imaš između 18 i 30 godina, mladi si radnik ili u završnim godinama studija, imaš ideju ili projekt koji može promijeniti način na koji pristupamo izgradnji: čekamo tvoj video!


Kako treba izgledati tvoj videozapis?  

Dostavljeni videozapis treba poštovati sljedeće kriterije:
Maksimalna težina: 300 MB
Maksimalno trajanje: 2 minute
Prihvatljivi formati: avi, .mov, mp4
Jezik: videozapis bi trebao biti na engleskom, ili s engleskim titlovima.


Važni datumi

Natječaj je otvoren od 10. ožujka 2015. u 12:00 do 18. svibnja 2015, 22:00.
Pobjednici će biti objavljeni 4. lipnja 2015. u 12:00.


Više informacija: DG GROW