Natjecanje TELL US Awards

Pojedinci i tvrtke s inovativnim proizvodom/uslugama u području e-učenja mogu se do 31. siječnja prijaviti na natjecanje TELL US Awards i osvojiti priliku za internacionalizaciju svojih projekata uz profesionalnu podršku.


Pokrovitelj natjecanja TELL US je Glavna uprava za komunikacijske mreže, sadržaje i tehnologije Europske komisije, a mogu sudjelovati velike tvrtke, kao i mala i srednja poduzeća, web poduzetnici, studenti, profesori i svi akteri u području obrazovanja.

Natjecanje je organizirano u dvije faze. Prva je faza regionalna, a održat će se online. Ukupno 16 dobitnika bit će odabrano za Veliko finale, od kojih će svaki dobiti nagradu (podršku pri internacionalizaciji, soft landing usluge u jednom od ekosustava klastera, savjete o EU projektima itd.).

Veliko finale održat će se 15. lipnja 2015. godine u Parizu, gdje će međunarodni žiri i publika odabrati četvero dobitnika. Nagrade za svakog od dobitnika su: 2500 € u gotovini, 500 € na računu na Amazonu za tehnološke potrebe, predstavljanje startupa na EDUKWEST Europe zajedno s promocijom putem društvenih medija, HP oprema te mnoge druge.

Sudionici se mogu prijaviti online, najkasnije do 31. siječnja 2015. godine.

Više informacija: TELL US Awards

                            Open Education Europa