Otvorena izložba za obljetnicu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju

U Dubrovniku je u subotu 28. lipnja povodom prve obljetnice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju otvorena izložba "Dobrodošli u Europsku uniju!". Izložba se sastoji od 29 panoa na kojima su predstavljene Europska unija i njenih 28 država članica, a organizirao ju je Europski dom Dubrovnik u okviru programa svog informacijskog centra Europe Direct.
 

Otvaranju su uz predstavnike Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije nazočile i ravnateljice OŠ Lapad i OŠ Marina Držića čiji su učenici sudjelovali u izradi panoa. Uz njih, panoe su izrađ‘ivali i učenici i učenice osnovnih škola iz Stona, Orašca, Župe dubrovačke i Cavtata te Gimnazije Dubrovnik i Dubrovačke privatne gimnazije.  


Građ‘ani i posjetitelji Dubrovnika izložbu mogu razgledati u prostoru Europskog doma Dubrovnik u ulici Nikole Tesle 9-10 do srijede 2. srpnja, i to od 10:00 do 13:00 i 18:00 do 21:00h. Izrađivače najljepših panoa, izabranih na temelju glasova posjetitelja izložbe i broja lajkova u albumu s fotografijama panoa na facebook stranici informacijskog centra Europe Direct Dubrovnik, očekuju prigodne nagrade, a nagrađeno će biti i troje najsretnijih glasača.
 

GALERIJA SLIKA